Yavuz Sultan Selim İlkokulu
KURAL MAH. KURAL YAVUZ SULTAN SELİM CAD. YAVUZ SULTAN SELIM ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 136 BİRECİK / ŞANLIURFA

VİZYON

Milli Eğitimin gereği olarak Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu’nda temel eğitimlerini alan öğrencilerimizi, Atatürk ilkeleri ve inkılâplarına bağlı, akılcı, hoşgörülü ve yaratıcı düşünmeyi bilen, çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, iyi bir insan ve iyi bir vatandaş olarak yetişmelerini sağlamaktır.

MİSYON

Beklentilerin en iyi şekilde karşılandığı, başarılarıyla bölgede ses getiren inandığı temel ahlaki ve toplumsal değer yargılarını esas alarak çalışan ve bir sonraki günü dünden daha iyi olan bir okul olmak.

BAŞARILAR

2013 yılında Birecik ilçesi genelinde yapılan atletizm yarışmasında küçüklerde kızlarda 1500 metrede 6/B sınıfından Medine ERGÜN 2. oldu.

Normal Eğitim

Isınma Şekli

Okul binamız kaloriferlidir. Yakıt olarak fuel oil kullanılmaktadır. Bu sebeple sıklıkla arıza vermektedir.

Okulumuzun öğretmen servisi vardır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Şanlıurfa´ya 75 Km uzaklıkta olup Birecik ilçesine ise 35 km uzaklıktadır. Okulumuzun binası köyün dışındadır.

Kural Mahallesi